LogoArt ry

LogoArt-taideterapiayhdistys ry perustettiin 5.9.2023. 

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää LogoArt -taideterapiaa ja sen tuntemusta, määritellä jäseninään olevien LogoArt -taideterapian harjoittajien ammatillinen taso ja ylläpitää ja kehittää sitä sekä ajaa jäsenkuntansa ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja. 

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys: - järjestää esitelmä-, keskustelu- ja koulutustilaisuuksia ja juhlia - harjoittaa tutkimus-, tiedotus- ja julkaisutoimintaa - on yhteydessä viranomaisiin ja muihin asianosaisiin tahoihin - on yhteistoiminnassa muiden alan järjestöjen kanssa - osallistuu kansainväliseen yhteistyöhön. 

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. Yhdistys voi myöntää lahjoituksia ja stipendejä taideterapiaa koskevaan tutkimukseen, josta on päätetty yhdistyksen kokouksessa

Tule mukaan toimintaan!

Liity LogoArt ry:n jäseneksi

Varsinaisiksi jäseniksi hyväksytään LogoArt-taideterapiaohjaajan koulutuksen suorittaneet ohjaajat. Lähetä hakemuksesi alla olevasta painikkeesta ja liitä yhteystietosi ja LogoArt koulutustodistuksesi viestiin mukaan. Saat maksuohjeet vastausviestissä.  

Kannattajajäsenyys ilmoituksen voit lähettää sähköpostitse alla olevasta painikkeesta. Lisää viestiin yhteystietosi, niin lähetämme maksuohjeet vastausviestissä.     

Jäsenmaksut

Yksittäiset jäsenmaksut 2023-2024

Liittymis- ja jäsenmaksu kaikille on 80,00 € (50 €+30 €).

Opiskelijajäsenet kuuluvat kannattajajäsenryhmään kunnes valmistuvat ohjaajiksi, jonka jälkeen heidät siirretään automaattisesti varsinaisten jäsenten ryhmään.

Liittymällä nyt olet oikeutettu jäsenyyteen maksupäivästä vuoden 2024 loppuun saakka.

Jäsenetuina kaikille mm. alennetut maksut täydennyskoulutuksista ja verkossa käytävistä opetustilaisuuksista.