Ajankohtaista

28.11.2023

Huomenna Zoom "Rauha ja Ihmisyys" aiheena. Alustajana Marianne Prado ja kaikki osallistujat voivat liittyä keskusteluun. Mahdollisuus tehdä kysymyksiä ja kommentoida, miten me voisimme edistää rauhaa, lisätä  inhimillisyyttä ja  arvostaa ihmisyyttä. Vielä ehdit mukaan liittymällä kannatus- tai varsinaiseksi jäseneksi rekisterointi@logoart.fi  


19.11.2023

Vielä kymmenen päivää aikaa liittyä jäseneksi ja pääset mukaan vain jäsenille tarkoitettuun Zoom-koulutukseen, jonka aiheena on "Rauha ja Ihmisyys".

rekisterointi@logoart.fi

Zoom siis 29.11.2023 klo 18-19. Tervetuloa mukaan!

13.11.2023 

LogoArt -taideterapiayhdistys ry 2023

Vasta perustetun LogoArt yhdistyksen tarkoituksena on edistää LogoArt -taideterapiaa ja sen tuntemusta, määritellä jäseninään olevien LogoArt -taideterapian harjoittajien ammatillinen taso ja ylläpitää ja kehittää sitä sekä ajaa jäsenkuntansa ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja. Varsinaiseksi jäseneksi voi hakea LogoArt-ohjaajakoulutuksen suoritettuaan ja kannattajajäseneksi hyväksytään kaikki yhdistyksen säännöt hyväksyvät henkilöt.

Yhdistys tulee järjestämään koulutuksia, osaamisen päivityksiä, yhteishankkeita ja keskustelutilaisuuksia sekä livenä että virtuaalisesti. Jäsenille nämä kaikki aina edullisesti jäsenhintaan. Pyrimme saamaan myös kannatusjäseniä ja myös heille myönnetään hyvät edut ja mahdollisuus osallistua koulutuksiin ja toimintaan.

Liittymis- ja jäsenmaksu on 80,00 € (50€ kertaluontoinen liittymismaksu ja 30€ vuotuinen jäsenmaksu), jäsenyys vuoden 2024 loppuun saakka. Kun liityt 28.11.mennessä saat liittymislahjana vain jäsenille järjestettävän verkkokoulutuksen, joka pidetään 29.11.2023 Zoomilla, teemana "Rauha ja ihmisyys". Kouluttamassa Marianne da Silva Prado ja mukana koko uuden yhdistyksen hallitus. Koulutus on interaktiivinen, joten kaikilla on mahdollisuus puheenvuoroon.

Liity yhdistyksen jäseneksi lähettämällä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen rekisterointi@logoart.fi. Jos haet varsinaista jäsenyyttä lähetä mukaan kuva LogoArt-koulutustodistuksesta. Maksuohjeet saat vastauspostina.

Tervetuloa yhdistymään!