Ajankohtaista

14.5.2024

Pidimme yhdistyksen vuosikokouksen 11.5.2024. Merkittävin päätös oli poistaa liittymismaksu ja määrittää jäsenmaksuksi 40,00 €. Jäsenmaksuun sisältyy mahdollisuus liittyä LogoArt-ohjaajaluetteloon ja saada tietonsa tänne sivuille. Lisäksi pidämme vuosikokousten ohessa täydennyskoulutuksen ja siihen osallistuminen kuuluu myös jäsenetuihin. Muita etuja ovat edullisemmat hinnat muihin koulutuksiin sekä jäsenkirjeet. Tule nyt mukaan yhdistykseen ja ole osallisena LogoArtin ilosanoman levittämisessä. Liity nyt lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen rekisterointi@logoart.fi. 

22.4.2024

Yhdistyksen vuosikokous pidetään lauantaina 11.5.2024 klo 12. Kokous toteutetaan zoomissa. 

Liity nyt yhdistyksen jäseneksi ja tule mukaan vaikuttamaan toimintaamme. Yhdistyksen jäsenille lähetetään linkki kokoukseen. 

3.4.2024

LogoArt-taideterapia koulutus Helsinkiin. 

Suunnitelmissa on aloittaa koulutus Helsingissä syksyllä 2024. Jos kiinnostut, ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin saat lisätietoa.

4.2.2024

6.2. klo 18 "Uusi alku" - Zoom -koulutus jäsenille. Mukaan pääset liittymällä jäseneksi. 


8.1.2024

Uusi vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka pakkanen on paukkunut nurkissa oikein kunnolla. 

Yhdistyksen FREE ZOOM-KOULUTUS JÄSENILLE saa jatkoa 6.2. klo 18:00. Aiheena tällä kertaa on "Uusi alku". Tarkastelemme edellisen koulutuksen kotitehtäviä, teemme muotopiirustuksia ja annamme uuden maalaustehtävän, jota voi maalauttaa myös asiakkailla . Alla olevalla painikkeella voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ja saat osallistumislinkin. 

20.12.2023

Jouluinen tervehdys!

Aikamoista vilskettä on ollut saada kaikki asiat toimimaan ja kohdilleen uudessa LogoArt-taideterapia -yhdistyksessä. Pidimme zoomilla tervetuloa-koulutuksen 29.11.2023, aiheena "Rauha ja Ihmisyys". Aihe on niin ajankohtainen, ja se poikikin mielenkiintoisia ajatuksia näistä käsitteistä ja siitä, miten me voisimme osaltamme vaikuttaa niihin. Teimme muotopiirustuksia ja "kotitehtäviksi" annettiin tehdä lisää muotopiirustuksia, joiden aiheena oli puhdistaa pahuutta ja pimeyttä maailmasta.

Maalaustehtäväkin annettiin ja sen aiheena oli rakentaa rauhaa. Myöhemmin kokoamme näistä töistä jotain näytettävää.

Uusi Facebook-sivu on käynnistetty, sieltäkin löytyy paljon ajankohtaista tietoa ja toivon mukaan myös vilkasta keskustelua. Seuraa LogoArt-tarkoituskeskeinen taideterapia sivua!

Mitä uutta

Olemme käynnistäneet uuden LogoArt®-neuvojakoulutuksen. Neuvoja on valmis LogoArt®-ohjaaja, jolla on jo työkokemusta asiakastöistä yksittäisten asiakkaiden tai ryhmien ohjaamisesta.

Neuvojakoulutuksesta valmistuneet saavat ® - oikeuden neuvoa ja ohjata eri laitosten henkilökuntaa LogoArtin perustekniikoiden käytössä heidän asiakkailleen voimaantumis-, harrastus-, ja ajanvietetarkoituksessa EI-terapeuttisena menetelmänä. Tällaisia laitoksia voisivat olla esimerkiksi päiväkodit, koulut ja erilaiset palvelutalot.

Toivommekin, että liittyisit mukaan tähän mielenkiintoiseen projektiimme.

Muistutuksena vielä, että jäseneksi liittyminen on helppoa. Sähköpostitse rekisterointi@logoart.fi. Mikäli haluat liittyä varsinaiseksi jäseneksi, sinun tulee lähettää kuva todistuksestasi.

Liittymismaksu 50e maksetaan vain kerran ja vuotuinen jäsenmaksu on 30e. Maksut voi suorittaa myös erissä ja teemme silloin sinulle maksusuunnitelman.

Olet lämpimästi tervetullut yhdistykseen!

Näiden terveisten myötä toivotamme kaikille oikein mukavaa ja rauhaisaa Joulunaikaa sekä menestystä tulevaan Uuteen Vuoteen 2024, joka vie meidät Vesimiehen aikaan!

Marianne, Irmeli ja LogoArt ry

13.12.2023

Tavoitteenamme on jalkauttaa LogoArt® mahdollisimman laajalle, jotta mahdollisimman monet voisivat hyötyä tästä voimaannuttavasta menetelmästä. Sitä varten olemme käynnistäneet "LogoArt® - neuvoja koulutuksen. Neuvoja on valmis LogoArt® - ohjaaja, jolla on jo työkokemusta asiakastöistä yksittäisten asiakkaiden tai ryhmien ohjaamisesta. Neuvojakoulutuksesta valmistuneet saavat ® -oikeuden neuvoa ja ohjata eri laitosten henkilökuntaa LogoArtin perustekniikoiden käytössä asiakkailleen voimaantumis-, harrastus- ja ajanviete tarkoituksessa EI-TERAPEUTTISENA menetelmänä. Lisätietoa koulutuksesta info@logoart.fi 


28.11.2023

Huomenna Zoom "Rauha ja Ihmisyys" aiheena. Alustajana Marianne Prado ja kaikki osallistujat voivat liittyä keskusteluun. Mahdollisuus tehdä kysymyksiä ja kommentoida, miten me voisimme edistää rauhaa, lisätä  inhimillisyyttä ja  arvostaa ihmisyyttä. Vielä ehdit mukaan liittymällä kannatus- tai varsinaiseksi jäseneksi rekisterointi@logoart.fi  


19.11.2023

Vielä kymmenen päivää aikaa liittyä jäseneksi ja pääset mukaan vain jäsenille tarkoitettuun Zoom-koulutukseen, jonka aiheena on "Rauha ja Ihmisyys".

rekisterointi@logoart.fi

Zoom siis 29.11.2023 klo 18-19. Tervetuloa mukaan!

13.11.2023 

LogoArt -taideterapiayhdistys ry 2023

Vasta perustetun LogoArt yhdistyksen tarkoituksena on edistää LogoArt -taideterapiaa ja sen tuntemusta, määritellä jäseninään olevien LogoArt -taideterapian harjoittajien ammatillinen taso ja ylläpitää ja kehittää sitä sekä ajaa jäsenkuntansa ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja. Varsinaiseksi jäseneksi voi hakea LogoArt-ohjaajakoulutuksen suoritettuaan ja kannattajajäseneksi hyväksytään kaikki yhdistyksen säännöt hyväksyvät henkilöt.

Yhdistys tulee järjestämään koulutuksia, osaamisen päivityksiä, yhteishankkeita ja keskustelutilaisuuksia sekä livenä että virtuaalisesti. Jäsenille nämä kaikki aina edullisesti jäsenhintaan. Pyrimme saamaan myös kannatusjäseniä ja myös heille myönnetään hyvät edut ja mahdollisuus osallistua koulutuksiin ja toimintaan.

Liittymis- ja jäsenmaksu on 80,00 € (50€ kertaluontoinen liittymismaksu ja 30€ vuotuinen jäsenmaksu), jäsenyys vuoden 2024 loppuun saakka. Kun liityt 28.11.mennessä saat liittymislahjana vain jäsenille järjestettävän verkkokoulutuksen, joka pidetään 29.11.2023 Zoomilla, teemana "Rauha ja ihmisyys". Kouluttamassa Marianne da Silva Prado ja mukana koko uuden yhdistyksen hallitus. Koulutus on interaktiivinen, joten kaikilla on mahdollisuus puheenvuoroon.

Liity yhdistyksen jäseneksi lähettämällä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi osoitteeseen rekisterointi@logoart.fi. Jos haet varsinaista jäsenyyttä lähetä mukaan kuva LogoArt-koulutustodistuksesta. Maksuohjeet saat vastauspostina.

Tervetuloa yhdistymään!